Szakfordítás minden nyelvről

Fordítás

A fordítóirodák számára általában nem jelent problémát az angol fordítás, a német fordítás, illetve a mostanság közkedvelt nyelvek fordítása, ám a nem ennyire elterjedt nyelveken már csak kevés fordítóiroda vállalja a feladatot. Velük szemben az Express Fordítóiroda minden beszélt nyelven és szakterületen vállalja a szakfordítások elkészítését. Ez alatt nemcsak a viszonylag széles körben ismert nyelvekre, a kínaira, a japánra, a koreaira, a perzsára vagy az arabra gondolunk. Már megbíztak minket azzal is, hogy ibó nyelvből fordítsunk. Nem okozott problémát.

Kollégáink olyan magyarországi vagy külföldi szakemberek, akik anyanyelvként használják a célnyelvet. Száz fölött van azon partnereink száma, akikkel a fordítóiroda napi kapcsolatot ápol. Mindegyikük egy-egy részterületben mélyedt el. Természetesen vállaljuk több szakterületet felölelő szövegek fordítását is, ebben az esetben több fordító dolgozik a szövegen.

Fordítási szakterületeink

  • műszaki fordítás
  • gazdasági fordítás
  • jogi szakfordítás
  • orvosi szakfordítás

Kollégáinktól megköveteljük a megfelelő végzettséget, a szakvizsga meglétét. Fordítóink legtöbbje tíz éves fordítói szakmai tapasztalattal rendelkezik. Többlépcsős ellenőrzési folyamatot alkalmazunk, így még a több ember közreműködésével készült hosszabb terjedelmű, speciális írásművek esetén is természetes az egységes terminológia alkalmazása.

Kollégáinktól megköveteljük a legújabb fordítást segítő szoftverek használatát. A TRADOS, SDLX és más programok segítségével ügyfeleink kétszeresen nyernek: 30-50 százalékkal csökkenteni tudjuk ügyfeleink költségeit, miközben egyúttal a munkafolyamat is lényegesen lerövidül.

Express Fordítóiroda – hiteles fordítás, angol fordítás, német fordítás, hivatalos fordítás, műszaki fordítás, gyorsfordítás


Új ügyfél kedvezmény

Express fordító iroda

Címünk

Express Forditó Iroda bejárati része

Express Fordítóiroda
1075 Budapest
Madách Imre út 3.
fél emelet 1.
Tel.: 483-0002
Tel./Fax.: 268-0959
Tel.: 321-7672

2 sz. fordító iroda:
1182 Budapest
Gábor Áron u. 2/C
Tel./Fax: 295-2413
NYITVA: Telefonos egyeztetés
Átvétel hétvégén is

Cégvezető

Bánkuti László

Mobil:
06-30-9498-132
06-20-211-3404

Bánkuti Ildikó

irodavezető

E-mail

express.forditoiroda@upcmail.hu

express.forditoiroda@t-online.hu

Skype

expressforditoiroda

Cégadatok

Adószám: 10882702-3-42
Cégjegyzékszám: 01-09-267361

Magyarországi fordítóirodák egyesülete