Tolmácsolás

Tolmács
Legyen szó országhatáron belüli vagy kívüli helyszínekről, az Express Fordítóiroda vállalja a tolmácsolást. Az élőbeszéd fordítása tökéletes felkészültséget és emellett elsőrangú kommunikációs készséget igényel. A szakfordítókhoz hasonlóan a velünk szerződött tolmácsok is specializálódtak. Ennek köszönhető, hogy a fordítóiroda a témát legjobban ismerő tolmácsot ajánlhatja ügyfeleinek. Kitűnő konszekutív és szinkrontolmácsok szolgáltatásait kínáljuk, amelyek segítségével szinte az összes beszélt nyelven hibátlanul megoldható a nyelvi közvetítés.

A célnyelvtől függően, amennyiben lehetséges, anyanyelvi tolmácsot biztosítunk az Ön számára. Legyen szó konferenciáról, protokollrendezvényről vagy üzleti tárgyalásról, minden esetben kérheti az Express Fordítóiroda tolmácsolási és fordítási szolgáltatását. Bátran érdeklődjön áraink felől!

Természetesen, a legjobb tolmácsok is csak akkor képesek a maximumot nyújtani, ha kellően elő tudnak készülni a feladatukra. A színvonalas munkavégzés érdekében ezért az adott eseményhez és tolmácsolás szakterületéhez kapcsolódó anyagokat, szószedeteket biztosítunk kollégáinknak, és erre buzdítjuk Önt is.

A megfelelő tolmács kiválasztása egy tolmácsolási megbízáshoz nagy körültekintést és a tolmácsolási feladattal kapcsolatban sok információt igényel. Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy ajánlatkérésben az alábbiakra kitér:

  • dátum, azon belül is a pontos időtartam,
  • a helyszín,
  • a szakterület,
  • a nyelvi viszonylat(ok)
  • a hallgatóság létszáma, az adott helyiség vagy konferenciaterem lehetőségei és
  • az előadók nemzetisége

A megbízással egyidőben kérjük, juttasson el a tolmácsolási témával kapcsolatos segédanyagot, esetleg honlap hivatkozást, amely a tolmács részére aktív segítséget nyújthat a felkészüléshez.

Ne hagyja az utolsó pillanatra a szinkrontolmácsolás megszervezését, hisz az adott esemény sikere vagy kudarca múlhat rajta! Legalább 2 héttel az esemény előtt vegye fel velünk a kapcsolatot!

Express Fordítóiroda – hiteles fordítás, angol fordítás, német fordítás, hivatalos fordítás, műszaki fordítás, gyorsfordítás


Új ügyfél kedvezmény

Express fordító iroda

Címünk

Express Forditó Iroda bejárati része

Express Fordítóiroda
1075 Budapest
Madách Imre út 3.
fél emelet 1.
Tel.: 483-0002
Tel./Fax.: 268-0959
Tel.: 321-7672

2 sz. fordító iroda:
1182 Budapest
Gábor Áron u. 2/C
Tel./Fax: 295-2413
NYITVA: Telefonos egyeztetés
Átvétel hétvégén is

Cégvezető

Bánkuti László

Mobil:
06-30-9498-132
06-20-211-3404

Bánkuti Ildikó

irodavezető

E-mail

express.forditoiroda@upcmail.hu

express.forditoiroda@t-online.hu

Skype

expressforditoiroda

Cégadatok

Adószám: 10882702-3-42
Cégjegyzékszám: 01-09-267361

Magyarországi fordítóirodák egyesülete